Svært Kørsel Gendannelsesprogrammet

Uheld formateret Desktop External Hard Drive Recovery

Hvordan føler du, hvis din desktop backup drev bliver formateret i hast? Ikke engang muligt at fortryde format, da der ikke er en sådan mulighed i Windows eller Mac-maskiner. Kan ikke engang påtage sig scenarie rigtigt? Hvad gør man hvis et sådant tilfælde praktisk sker? Vær ikke bekymrede, bevare roen og tænke på dine værdifulde filer, du har mistet. Generelt formatering fjerner poster i indeks fil og tillader nye ting til at optage i denne sektor igen. Indtil nogle nye data overskriver den eksterne drev sektoren forrige fil fortsætter forbliver intakt. For at få tilbage sådanne data, kræver det specialisereded eksternt drev recovery software. Få software som harddisk recovery program og genvinde tabte uvurderlige filer på din finger tips.

Bliver i en verden af ​​digital information, er det lidt svært at have tillid til desktop harddisk for at holde vigtige filer. Derfor er eksterne drev bruges som backup drev til at gemme en kopi vigtige arkiver. Hvis en sådan vigtig drev også bliver formateret, er det virkelig svært at fordøje. Må ikke bekymre dig, at miste digitale data er ret almindeligt. Valg af rette middel vil spare dig i forhold til dine værdifulde filer. Så snart meddelelse om, at din eksterne drev er formateret i travlt, stoppe med at bruge drevet videre og udkig efter harddisk recovery program. Installere programmet og lad det til at se ind i de sektorer af ekstern harddisk. Det vil få dig tilbage hele din mistede data, som det var før format. Det er sådan et effektivt værktøj, som du kan even hente mistede data fra unbootable laptop og desktop harddiske også.

Mens du bruger eksterne harddiske, folk tage de nødvendige forholdsregler for at undgå fejltagelser. Men der vil være nogle hårde tider, hvor bommert ske ubevidst. Ligesom du tænkt på at formatere et logisk drev på din desktop harddisk, men ubevidst formateret ekstern drev. Her hvor præcis harddisk recovery program kommer handy. Med avancerede drev scanning programmer, scanner det hele eksterne drev og trækker ud mistede filer fra de lagrede sektorer. For hele genrejsning forventer det kun nogle få enkle klik med musen og en lille mængde af tålmodighed fra din ende. Bare køre softwaren og følg vejledningen på skærmen. Da det er en rå data opsving værktøj, kan den også anvendes til gendanne tabte filer efter MFT korruption i Windows hard drive.

Harddisk recovery program, en magtfuld HDD-gendannelse værktøj designet til at arbejde med Windows-og Mac-maskiner for at genoprette tabte data fra formateret og omformateret harddiske og eksterne drev. Det understøtter inddrivelse af filer fra alle de store mærker af bærbare harddiske end USB-drev recovery Kun ting er, mistede filer bør ikke overskrives. Så længe filerne ikke bliver overskrevet, damn sikker på at du vil få de bedste recovery resultater. Det er et perfekt redskab til at hente mistede filer fra formaterede digitale lagringsenheder. Det er også i stand nok til gendanne tabte data efter volumen header korruption i Macintosh maskine og master boot record korruption i Windows. Download demo version og få et kig på ydeevne og funktionalitet af softwaren.

Trins at inddrive et uheld formaterede desktop eksternt drev data:

Trin 1: Plug-in den formaterede eksterne drev til din computer og starte den installerede demo-version af harddisk recovery program. Velkomstvindue åbner som vist i figur 1http://www.harddriverecoveryprogram.com Vælg "Recover Partitions/Drives" indstilling fra hovedmenuen og derefter"Formatted/Reformatted Recovery".

Accidentally Formatted External Desktop Hard Drive Recovery - Welcome Window

Figure 1: Velkommen Window

Trin 2:Software viser listen over drev, hvorfra data kan nyttiggøres som vist i figur 2. Vælg din uheld formateret ekstern harddisk.

Accidentally Formatted External Desktop Hard Drive Recovery - Select External Drive

Figure 2: Vælg External Drive

Trin 3: Recovery-programmet begynder at scanne eksterne drev til at finde og hente mistede data. Når scanningen er fuldført, vil du få en liste med gendannede filer som vist i figur 3.

Accidentally Formatted External Desktop Hard Drive Recovery - Recovered Files

Figure 3: Gendannede filer

Trin 4: Få vist gendannede filer. Hvis du er tilfreds med de opnåede resultater ved hjælp prøveversion, købe den fulde version og gemme gendannede data.

Voor Leopard (10.5) en
Snow Leopard (10.6) Gebruikers

Voor Lion (10.7) en
Mountain Lion (10.8) Gebruikers