Svært Kørsel Gendannelsesprogrammet

Software at hente mistede data fra Laptop der Wont Boot

Bliver i en verden af ​​digitale data, ubehagelige overraskelser er ganske almindelige. Altid de vil forstyrre dig i form af tab af data. Bare forestille sig, en forfærdelig dag, så snart du vågner op, vil du slår laptop. Det ønsker dig en blå skærm, dvs laptop ikke kan starte. Prøv igen og igen, samme resultat. Tænk på de værdifulde filer, som du har holdt i den bærbare computer. Hvor forfærdeligt det ville være acceptere, at du har mistet data? Højre, aldrig konkludere, at du har mistet alle data, selv om den bærbare computer vil ikke starte. Dine filer sparker i live, venter på at komme tilbage i deres stilling stolthed. Gå videre og trække dine data fra den bærbare computer, men hvordan?? Det er meget simpelt, med hjælp of HDD-gendannelse værktøj.

De fleste af os er afhængige af bærbare computere til at forenkle daglige opgaver så meget som muligt. Lang batterilevetid, enorme sæt af applikationer og fremragende ydeevne gjort brugerne til narkoman til bærbare computere. Alt går godt, indtil den forfærdelige dag opstår. Pludselig din bærbare computer siger jeg er død. Må ikke bekymre dig, harddisk recovery program er der med dig. Få den software, og lad det scanne din bærbare harddisk. Uden yderligere tid, giver det dig preview af dine mistede data. Kraftig opsving motor af softwaren direkte ind i de unbootable bærbar harddisk sektorer og genopretter mistede data effektivt. Så længe du har dette værktøj, kan logiske konflikter aldrig stjæle dine værdifulde data fra dig. Med denne software, kan du selv gendanne tabte data efter Master File Table korruption i Windows laptop.

Damn sikker på, vil du være at have et spørgsmål i vores sind som hvad der gør din bærbare computer ikke at starte op? Rigelig antal faktorer er klar til at være skylden. Kun få almindelige årsager er vist her.

  • Kontinuerlig genstart af bærbare på grund af strømstød
  • Laptop harddisken fejl på grund af logiske konflikter
  • Korruption af bærbare filsystemet på grund af virus eller malware
  • Master boot record korruption i laptop harddisken
  • Operativsystem systemnedbrud som følge af pludselige nedlukning af laptop

Glem alt om de grunde, som de kan variere, koncentrere sig om dine værdifulde data, som du har mistet. Sådan at gå videre med opsvinget? Det er meget nemt at installere harddisken opsving program, og lad det scanne din bærbare harddisk. Inden for kort tid, vil det give dig en liste over de gendannede filer. For den samlede unbootable laptop genrejsning forventer software kun nogle få enkle klik med musen. Er det ikke det simpelt? Ja, HDD-gendannelse software designet med enkle brugergrænseflade og avancerede fil opsving algoritmer. Med denne software, kan du effortlessly genoprette USB-drev data om laptop. Da det er en rå data opsving værktøj, kan du bruge Mac-versionen af ​​softwaren tob gendanne data efter volumen header korruption i Mac OS X maskine og MacBook. Det fungerer godt med alle de store mærker af bærbare harddiske. Den genopretter mistede filer og mapper sammen med deres navne fra unbootable laptop. Med denne software, kan du også inddrive desktop eksterne harddisk data efter utilsigtet formatog omformatere.

Enkle trin til at gendanne tabte data fra bærbar computer, der ikke vil starte:

Trin 1: Installer og start den demo-version af harddisk recovery program. Velkommen vises som vist i figur A. Select "Recover Partitions/Drives" indstilling fra hovedmenuen og derefter vælge "Partition Recovery".

Lost Data Retrieval from Laptop that Wont Boot - Welcome Screen

Figur A: Velkomstskærm

Trin 2: Software instruktionerne for at vælge harddisken fra hvor filer skal inddrives som vist i figur B. Vælg din bærbare harddisk og klik på "Next" button.

Lost Data Retrieval from Laptop that Wont Boot - Select Hard Drive

Figur B: Vælg Hard Drive

Trin 3: Efter afslutning af scanning og data recovery proces, vil du få en liste med gendannede filer som vist i figur C.

Lost Data Retrieval from Laptop that Wont Boot - Retrieved Files

Figur C: hentede filer

Trin 4: Evaluer de genoprettede resultater ved hjælp af preview-option af softwaren. Hvis du har fundet, at softwaren har gjort sit arbejde i en perfekt måde, købe den fulde version for at gemme gendannede data.

Voor Leopard (10.5) en
Snow Leopard (10.6) Gebruikers

Voor Lion (10.7) en
Mountain Lion (10.8) Gebruikers