Svært Kørsel Gendannelsesprogrammet

Hent mistede filer efter MFT Korruption i Windows

Hvordan føler du, hvis din Windows harddisk nægter sin adgang? Da det vil holde vigtige filer, kan smerterne ikke engang forklares. Ingen ønsker at ske det med dem, men der er nogle værste scenarier, hvor uventede overraskelser forekommer i form af harddisk fejl på grund af Master File Table korruption. Hvis du endnu ikke har oplevet, være bedre forberedt på det. Selvfølgelig mister værdifulde filer gør ondt en masse, men ikke mister din ro. Filer er bare utilgængelige for operativsystem, er de ikke slettet. Selv MFT korruption kan ikke tage dine dyrebare filer. Du kan gendanne dem tilbage til deres position på egen hånd, som den har brug for en specialiseret harddisk opsving værktøj. Installer softwaren og lad det scanne harddisken, med ingen tid, det får dine uvurderlige filer tilbage.

Ethvert individ foretrækker deres arbejde, der skal gøres perfekt på en enkel måde. Det er derfor, de ønsker at have en computer med Windows-styresystemet. Selvom Windows-skrivebordet og bærbare computere har godt opdateret og effektivt filsystem til at manipulere de lagrede data, kan usædvanlige bommert som MFT korruption ikke undgås. Ingen ved, hvornår det sker. Hvis du støder på korruption af Master File Table i Windows, så tænk på harddisk recovery program. Det er avanceret Windows harddisk recovery software designet til at gendanne tabte data fra store datatab scenarier. Bare køre programmet og følge vejledningen på skærmen. Inden for få minutter, kan du erhverve tilbage dine tabte filer. Med denne software, kan du også udføre mistede data opsving fra unbootable laptop hard drive.

Tænker hvordan Master File Table få korrupte i Windows-computer? Du vil få en stor liste over faktorer, der er ansvarlige for MFT korruption. Kun få almindelige årsager er vist her.

  • Successiv genstart af computer harddisken på grund af strømstød
  • Korruption af Windows harddisken filsystem
  • Fejl, mens genpartitionering harddisken kan også korrumperer MFT
  • Windows-operativsystemet krak
  • Ansøgning funktionssvigt eller virus infektion

Koncentrerer sig om årsagerne til MFT korruption er som en spild af tid. Omdiriger samme tid at inddrive mistede filer. Du kan opnå de bedste recovery resultater. Få den harddisk data restaurering software. Inden par museklik, vil det genvinde dine tabte filer. Med denne software, kan du også ubesværet inddrive et uheld formateret ekstern desktop-harddisk data.

Master File Table i Windows computerkonti til at holde hele oplysninger i forbindelse med manipulation af hver og gemt fil. Uden MFT, fejler operativsystemet til at hente filer fra lagret placering. Men recovery software aldrig kontrollerer med MFT, den direkte ind i en harddisk sektorer og henter mistede filer ved hjælp af deres attributter. Det fungerer godt med forskellige mærker af harddiske. Ved nyttiggørelse, også det letter at have et kig på den hentede fil før besparelse, blot for at sikre, at den fil, der udvindes. Macintosh-brugere kan gøre brug af Mac-versionen af ​​softwaren til gendanne tabte data efter volumen header korruption i Mac OS X maskine.

Nemme skridt til at inddrive filer efter MFT korruption i Windows:

1: Installer og start den demo-version af HDD recovery software til at udforske hovedvinduet som vist i figur 1. Klik på "Recover Partitions/Drives" option og vælg derefter b"Partition Recovery".

Retrieve Lost Files after MFT Corruption in Windows - Main Window

Fig 1:Hovedvindue

2: Softwaren vil bede dig om at vælge det drev, hvorfra mistede filer brug for at gendanne som vist i figur 2. Vælg det korrupte harddisk og klik på "Next" knappen.

Retrieve Lost Files after MFT Corruption in Windows - Select Drive

Fig 2:Vælg Drive

3: Ved afslutningen af ​​scanning og inddrivelse proces, kan du få et kig på listen over gendannede filer som vist i figur 3.

Retrieve Lost Files after MFT Corruption in Windows - Retrieved Files

Fig 3:Hentede filer

4: Evaluere de genoprettede resultater ved hjælp af preview-mulighed. Hvis du er tilfreds med programmet ydeevne og inddrivelse resultater, købe den fulde version for at gemme gendannede data.

Voor Leopard (10.5) en
Snow Leopard (10.6) Gebruikers

Voor Lion (10.7) en
Mountain Lion (10.8) Gebruikers