Svært Kørsel Gendannelsesprogrammet

Gendan data efter Volume Header Korruption i Macintosh

Hvis et volumen på Macintosh-harddisken nægter at åbne, er det tid for dig til at forberede nogle ubehagelige overraskelse. Det kunne være bestikkelse af volumen header. Efter sin korruption, starter fejlmeddelelser dukker op som "Volume header behov mindre reparationer" eller "1 HFS volumen tjekket". Hele lagret i den pågældende volumen går utilgængelige. Damn sikker på at din vil være i en tilstand af angst, som du har mistet dine vigtige filer. I et sådant tilfælde, i stedet for at tænke på den bommert at tænke på, hvordan man får tilbage tabte data? En simpel fremgangsmåde er at bruge HDD volumen opsving værktøj. Inden kort tid, scanner det hele volumen og gendanner mistede filer effektivt.

For at være bedst i den kompetente verden, de fleste af de personer foretrækker Mac-maskiner til at afslutte deres daglige opgaver. Kæmpe sæt indbyggede apps og fremragende ydeevne giver dig de bedst ønskede resultater i hver opgave du udfører. Alt går fint, indtil at en frygtelig dag. Som dagen ankommer, din Macintosh-harddisken begynder at give fejlmeddelelser. I en sådan situation, bevare roen og tænke på harddisk recovery program. Det er en kraftig HDD-gendannelse ansøgning, specielt designet til at genopretter mistede filer efter volumen header korruption i Mac. Det hjælper dig til at komme tilbage tabte data fra Macintosh i alle større datatab scenarier. Med denne software, kan du selv gendanne tabte data fra laptop, der nægter bootpå grund af logiske konflikter.

Volumen header i Macintosh er ansvarlig for opbevaring indekset for hver fil holdt i en bestemt mængde. Når operativsystemet får adgang opfordring til en bestemt fil, i første omgang ser det ud til volumen header for at få sin placering adresse i harddisken. Hvis lydstyrken header bliver korrupte, operativsystem ikke få adgang til de lagrede data og hele harddisken partition bliver utilgængelige. Harddisk recovery program aldrig tjekke med volumen header til at hente en fil fra Mac mængder. Det direkte ser på harddisken sektorer og genopretter tabt fil ved hjælp af filattributter. Da det er en rå data recovery program, er det sikker på at du vil få de bedste inddrivelse resultater selv efter volumen header korruption. Med dette værktøj kan du også inddrive et uheld formateret ekstern desktop harddiskdata på din egen.

Harddisk opsving nytte er designet med enkle interaktive brugergrænseflade og kraftfulde opsving motor. Bare installere softwaren og køre den. Det forventer kun få simple museklik at gendanne tabte data efter volumen header korruption i Mac. Resten af ​​gendannelsesprocessen er fuldstændig automatiseret. Med denne software, kan du nemt genopretter mistede data fra Mac OS X-harddiske. Det er et universelt Mac opsving værktøj, som du kan køre på både Intel-og PowerPC Mac-platforme til at udføre HDD-gendannelse. Det har også en dedikeret Windows-version af softwaren to gendanne mistede filer efter MFT korruption i Windows computer.

Trins at genoprette tabte data efter volumen header korruption i Macintosh:

1: Start installerede demo-version af harddisk recovery software. Hjem vindue vises med flere indstillinger for gendannelse, som vist i figur 1. Vælg "Recover Volumes/Drives" indstilling fra hovedmenuen og derefter vælge"Volume Recovery".

Recover Data after Volume Header Corruption in Macintosh Machine - Hjem Window

Figur 1: Hjem Vindue

2:Du vil blive valgt for at vælge lydstyrken fra hvor data skal inddrives som vist i figur 2. Vælg den harddisk og klik på "Next" button.

Recover Data after Volume Header Corruption in Macintosh Machine - Select Volume

Figur 2: Vælg Volume

3: Ved afslutningen af ​​scanning og inddrivelse proces, kan du få et kig på listen over gendannede filer som vist i figur 3.

Recover Data after Volume Header Corruption in Macintosh Machine - Recovered Data

Figur 3: gendannede data

4: Vælg en fil og få det vist. Hvis du har fundet, at softwaren har gjort perfekte job, købe den fulde version og gemme gendannede data.

Voor Leopard (10.5) en
Snow Leopard (10.6) Gebruikers

Voor Lion (10.7) en
Mountain Lion (10.8) Gebruikers